Gurney Paragon

Conspec Builders, together with Convergence by Design designed and built the landscape for Gurney Paragon Mall. The Mall is built around St. Joseph’s Novitate, a 1925 chapel that was restored and incorporated into the mall’s open-plan layout design. The first floor has open spaces and water features to attract shoppers and for events. An al-fresco area lets patrons relax and dine while enjoying a borrowed view of the sea. Gurney Paragon was named Malaysia’s best retail development in the 2018 Asia Pacific Property Awards.

follow our social channels for the latest updates

  • White LinkedIn Icon
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon

Landscape Contractors   |   Conspec Builders (M) Sdn Bhd   | Shah Alam, Selangor, Malaysia

conspec@conspecbuilders.com   |   (603) 7847 2388