Maisson Residences

Maisson, an abandoned project, was revived by Newfields with the intention of creating a multi-generational family community living space. Conspec Builders built facilities consisting of a 50m infinity pool and children’s wading pool, children’s playground, maze gardens, a 2.3-acre landscaped deck and 5 sky gardens. A BBQ area was added with a hammock area nearby. Fibre-optic lights are installed inside the infinity pool, creating a twinkling effect at night. Conspec won an Honour Award at the Malaysian Landscape Architecture Awards in the Landscape Contractor Category in 2017 for this project.

follow our social channels for the latest updates

  • White LinkedIn Icon
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon

Landscape Contractors   |   Conspec Builders (M) Sdn Bhd   | Shah Alam, Selangor, Malaysia

conspec@conspecbuilders.com   |   (603) 7847 2388